Hvem er vi?

Velkommen til toftlund caravan

John startede selv firmaet helt fra bunden af som blev grundlagt i 2005, hvor vi i de første fem år havde til huse i mindre lejede lokaler på Ribevej i Toftlund. I foråret 2010 tog vi springet og købte en tidligere fabrik på Jyllandsgade 6 i Toftlund, som nu er ombygget til et moderne campingcenter. Vi råder nu over 1400 m2 indendørs lokaler med alle faciliteter bl.a. nyt moderne værksted, stor udstilling med populære og klargjorte vogne samt udstyrsbutik og kontorer. Kom og se vores udvalg, vi har alt til camping og altid kaffe på kanden. Her er ingen "weekendsælgere", men her handler du altid med "ham selv".

Vi er et mindre sønderjysk familie-ejet køb/salg/bytte-campingvognsfirma, hvor indehaver-parret sammen med dygtige og kompetente medarbejdere, selv klarer alle opgaverne. Tryghed og tillid er de vigtigste forudsætninger, for at man kan handle sammen. Ved selv at være med hele vejen, sikres netop dette, ved at vores kunder altid får den bedste og mest personlige service og rådgivning. Alle vogne sælges naturligvis top-klargjorte og med betryggende garanti.

Vi har specialiseret os i salg af nye og nyere brugte vogne. Vi er autoriserede HOBBY og WEINSBERG forhandlere og brænder især for disse mærker. Vi har over 20 års erfaring med Hobby campingvogne, som er Europa's mest solgte campingvogn. Vi sælger rigtig mange nyere brugte og velholdte campingvogne, og har altid fingeren på pulsen på, hvilke modeller der er de eftertragtede og populære campingvogne. Det er typisk campingvogne med faste senge til hele familien, køjer til børnene, dobbeltseng til forældrene, eller egoist vogne med enkeltsenge eller dobbeltsenge. Udvalget er stort, og det kan være svært at holde styr på alle typebetegnelserne. Mange af de vogne vi sælger, når slet ikke at komme på "nettet", men er bestillingsvogne og dermed skaffet hjem til vore kunder!
Så derfor, har vi ikke lige den campingvogn du søger, så henvend dig trygt til os med ønsker om mærke, model, udstyrs-variant/ interiør farve osv., så vil vi straks og helt uforbindende arbejde seriøst videre med dette.
Desuden er vi specialister i salg af store boogie-campingvogne og kan tilbyde at levere/opstille i hele DK.

BEMÆRK: Hos os er der hele tiden nyere spændende campingvogne og autocampere undervejs hjem.
Vi kan levere alle mærker af campingvogne i alle pris-niveauer, nye såvel som brugte, samt fortelte og udstyr.
Ring venligst Tlf. 21916160 eller send os en mail på info@toftlundcaravan.dk og hør nærmere.

Med venlig hilsen og på gensyn til en god handel.

Lisa & John Christensen
Indehaver-par